2023. december 13.

ELINDULT A JEGYÉRTÉKESÍTÉS A 2024-ES EHF FINAL4 WOMEN-RE!

ELINDULT A JEGYÉRTÉKESÍTÉS A 2024-ES EHF FINAL4 WOMEN-RE!

November 30-án indult el a jegyértékesítés az EHF Női Bajnokok Ligája legjobban várt eseményére, a jó hírt Sas András, a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Nonprofit Zrt. vezérigazgatója jelentette be az MVM Dome-ban tartott sajtótájékoztatón.

A 2023-as évhez hasonlóan 2024-ben is óriási szerepet kapott a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség a Final4 szervezésében. Mindez óriási megtiszteltetés, hiszen jövőre lesz a 10 éves évfordulója a rendezvény hazai jelenlétének. A mérkőzéseknek az MVM Dome ad helyet június 1-jén és 2-án, ami lehetőséget ad arra, hogy több, mint 20 ezer szurkoló buzdítsa kedvenc csapatát. Jegyeket az elmúlt évek jó gyakorlatához hasonlóan ismét 5 kategóriában, az Eventim oldalán válthatunk.

A világszínvonalú magyar kézilabda jelentős vonzerőt képviselt a sportág számára az elmúlt évek során, a hazai klubok mérkőzései 2023-ban rendre teltház mellett futottak, televíziós közvetítésük pedig rekordnézettséget hozott. A Nemzeti Rendezvényszervő Ügynökség az esemény profi lebonyolítása mellett azon dolgozik, hogy minél szélesebb körhöz eljuttathassa az eseményt. Erre nemcsak a kiemelkedően magas nézőszámot megengedő helyszín ad lehetőséget: az esemény bekerült a Honvédelmi Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága által a Nemzeti Sportügynökségen keresztül elindított Sportoló Nemzet programba. Ezzel kapcsolatban Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár elmondta:

A program célja, hogy honfitársainkkal megszerettessük a sportot és hogy minél többeknek legyen az élete része a mindennapos testmozgás. Nagy öröm, hogy sikerült elérnünk, hogy a Sportoló Nemzet Programklubtagjai 30%-oskedvezménnyel tudnak jegyet vásárolni egyes szektorokba a jövő évi EHF Final4 Womenmérkőzéseire. 

Az EHF női Bajnokok Ligája szervezési feladatait a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség a Magyar Kézilabda Szövetséggel és az Európai Kézilabda-szövetséggel szoros együttműködésben látja el, biztosítva ezzel azt, hogy az esemény sportszakmai szempontból is világszínvonalú lehessen.